Szolgáltatásaink

helphone

Számunkra partnereink elégedettsége a legfontosabb. Ezért különös hangsúlyt fektetünk partnereink napi munkája során felmerülő problémák azonnali orvoslására, kérdéseik haladéktalan megválaszolására, azonnali segítségnyújtás biztosítására - akár munkaidő után, hétvégén, ill. ünnepnapokon is.

Partnereink rendelkezésére állunk

  • telefonon: +36 30 2266544
  • e-mailen:   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • skype-on:  kresz_gabor

Migráció

Az AutoService rendszert választó új felhasználók korábbi rendszeréből az esetleges redundáns adatok kiszűrését követően a törzsadatokat, továbbá az aktuális nyitó adatokat átemeljük. Ez jelentősen meggyorsítja és megkönnyíti a rendszer használatba vételét.

Betanítás, paraméterezés

Ügyfeleink minden egyes munkatársát az általa végzendő feladatokra fókuszálva tanítjuk meg a rendszer használatára. Segítünk a rendszert úgy paraméterezni, hogy az a lehető legegyszerűbben legyen használható és valóban segítségére legyen a felhasználóknak.

Terméktámogatás

Azon kívül, hogy ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk a teljes rendszer írásos dokumentációját, a használat során felmerülő kérdésekre munkatársaink azonnal válaszolnak, az ügyféligényekre a lehető legrövidebb időn belül megoldást kínálunk.

Távoli segítségnyújtás

Szükség esetén partnerink számítógépének távoli elérésével segítünk az esetleg problémák elhárításában, a felmerülő nehézségek mielőbbi megoldásában.

Folyamatos fejlesztés

Az AutoService rendszer mindenkori aktuális verziója minden esetben megfelel a hatályos jogszabályoknak.
A jogszabálykövetésen kívül az Autoservice rendszert folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink igényeinek és a technológiai fejlődésnek megfelelően.

LiveUpdate

A programfrissítések LiveUpdate rendszerünk segítségével - felhasználói beavatkozás nélkül - jut el valamennyi felhasználónkhoz. Ezáltal garantált a legújabb verzió használata, így a jogszabályoknak történő maradéktalan megfelelés.

Folyamatok optimalizálása

Az ügyviteli folyamatok felmérést követően javaslatot teszünk partnereink napi tevékenységének gördülékenyebbé, hatékonyabbá tételében (BPR).

Egyedi fejlesztések

Korszerű technológiák alkalmazásával vállaljuk egyedi szoftverek fejlesztését, informatikai rendszerek teljeskürű kivitelezését, projektvezetést.