AutoService - autószerviz szoftver és autókereskedő szoftver

 Az AutoService rendszer az autókereskedelem és az autószerviz ügyvitel speciális igényeinek figyelembe vételével készült autószerviz program és autókereskedő szoftver.

Autószerviz szoftver és autókereskedő szoftver kicsiknek és nagyoknak
autószerviz szoftver, autókereskedő szoftver, autószerviz ügyvitel

Az AutoService modulrendszerű felépítésének és paraméterezési lehetőségeinek köszönhetően mind autószerelő műhelyek, autókereskedések, mind pedig márkaszervizek, márkakereskedések és márkaképviseletek számára alkalmas ügyviteli szoftver. A felhasználó csak a számára fontos modulokat használja, az egyes modulokon belül pedig paraméterezéssel minden felhasználó saját ügymenetének megfelelően testreszabhatja a rendszert. A modulrendszerű felépítés lehetővé teszi a rendszer egyedi elemekkel történő bővítését is.
Autószerviz szoftver és autókereskedő szoftver kicsiknek és nagyoknak!

Az AutoService rendszer részei

Autószerviz szoftver

autószerviz szoftverAz autószerviz szoftver az autószerviz ügyviteli folyamatát teljes egészében lefedi a munkalap készítéstől a javított gépkocsi átadásáig, a munkalap számlázásáig. Az autószerviz program része egy előjegyzési modul, valamint a szerelők munkaidő elszámolását támogató modul is.

 

Autókereskedő szoftver

autókereskedő szoftverAz autókereskedő szoftver a márkakereskedések és használtautó kereskedések részére hatékony támogatást nyújt a gépkocsi beszerzéstől (vásárlás, bizományos beszerzés) az autóértékesítés utolsó fázisáig, a gépkocsi számlázásáig. A gépjárműkereskedő szoftver is maradéktalanul megfelel az adózási és egyéb jogszabályok előírásainak (tesztautó eladás, gépkocsi felvásárlás, különbözeti ÁFA, külföldre történő gépkocsi értékesítés).

 

Raktárkezelő szoftver

raktárkezelő szoftverA raktárkezelő szoftver a felhasználói igényeknek megfelelően akár egyszerű raktárprogramként, akár teljes körű készletgazdálkodási rendszerként működtethető. A szoftver a raktárkezelésen túl a vevői és szállítói rendelések kezelését (ajánlatok, megrendelések, készletfoglalás) is lehetővé teszi.

 

 

Pénzügy

pénzügy, házipénztárAz AutoService autószerviz és autókereskedő szoftver része egy pénzügyi modul, mely lehetővé teszi akár a valutában történő házipénztár kezelést is. A pénzügy modul magába foglalja többek között a vevő és szállító folyószámla kezelését, banki bizonylatok rögzítésének lehetőségét, ÁFA kimutatások és pénzügyi terv készítését.

 

Főkönyv

főkönyvAz AutoService rendszer része egy kettős könyvviteli rendszer, mely az autószerviz és autókereskedő szoftverhez illeszthető, viszont attól teljesen függetlenül, önálló rendszerként is működtethető. A főkönyvi modul a rendszer egyéb moduljaiban végzett munka során keletkező gazdasági eseményekkel kapcsolatos könyvelési teendők jelentős részét (kontírozását) a háttérben automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül elvégzi.

 

Vezetői információ

vezetői információA vezetői információs modul a rendszer valamennyi moduljának mindenkori aktuális adatait felhasználva szolgáltat információt a cégvezetés részére, jelentősen megkönnyítve ezzel mind az azonnali döntéshozatalt, mind a hosszú távú tervezést.

 

 

 


win7comp

 win8comp
AZ ÁLTALUNK FEJLESZTETT AUTÓSZERVIZ ÉS AUTÓKERESKEDELMI SZOFTVER MINDEN MODULJA WINDOWS 7 ÉS WINDOWS 8 KOMPATÍBILIS