Kérdések - Válaszok

Miért éppen az APROFIRMA rendszere?

Az APROFIRMA több, mint 30 éve alapított informatikai cég. Az általános ügyviteli rendszerek fejlesztése során szerzett tapasztalatainkat is felhasználva készítettük el az AutoService nevű rendszerünket. A szoftvert kifejezetten autószervizek és autókereskedelmi profilú cégek speciális igényeinek figyelembevételével készítettük, a tervezési munkába partnereinket is bevontuk. Ez a gyarkolat a mai napig megmaradt, így biztosított, hogy rendszerünk funkcionalitása az "autós szakma" folyton változó körülményeinek és a felmerülő igényeknek megfelelően bővül.


Hogyan juthatok demo verzióhoz?

Az AutoService rendszer teljes, funkciókorlátozás nélküli bemutató verziója az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írt e-mailben kérhető. Az e-mailben kérjük feltüntetni

    • a cég nevét,
    • címét,
    • a tervezett felhasználási területet (autószerviz, autókereskedés, alkatrészbolt, könyvelőiroda, stb),
    • a használni kívánt modulokat (raktárprogram, szervizprogram, autókereskedelmi program, házipénztár, kintlévőségek kezelése, könyvelés, stb)

Egyszerű autószerviz programot keresek. Milyen modulokra van szükségem?

Ebben az esetben kizárólag az alkatrész és szerviz modult is magába foglaló autószerviz programra van szükség. Az autószerviz program lehetővé tesz raktárkezelést, munkalapok kezelését, számlázást, szükség esetén munkaidő elszámolást, ill. az ezen funkciókhoz tartozó kimutatások elkészítését. A szervizprogram használatával a teljes szerviz ügyviteli folyamata koordinálható. Bővebben az autószerviz ügyvitelről ...


Használtautó kereskedés számára is alkalmas a rendszer?

Az autókereskedő program a márkakereskedések (új autó kereskedések) melett a használt autó kereskedések számára megoldást jelent. Az autókereskedelmi program kezeli mind a számlás, mind a vételi jegyes gépkocsi felvásárlást (különbözeti ÁFA), a bizományos értékesítést, a külföldi vevő részére történő gépkocsi eladást. Természetesen az autókereskedelmi program is tartalmaz számlázás funkciót, funkcionalitása révén bármely autókereskedés számára megoldást jelent. Bővebben a használtautó kereskedelem folyamatáról ...


Milyen számítógépen/konfiguráción működik a rendszer?

Az AutoService rendszer minden 32 ill. 64 bites MS Windows operációs rendszeren működik. Különleges hardver ill. szoftver nem szükséges a szoftver használatához.


Hálózatban hány munkaállomáson használható az AutoService rendszer?

Az APROFIRMA szoftverek fejlesztési technológiája korlátlan számú munkaállomáson történő használatot tesz lehetővé.


Egyetlen gépen szeretném használni a programot. Erre is van lehetőség?

Az AutoService rendszer szerver gép üzemeltetése nélkül is teljes funkcionalitásában működőképes.


Több telephellyel rendelkező cégeket képes kiszolgálni a rendszer?

Az AutoService rendszer tetszőleges számú telephely esetén is működőképes, az adatok replikációja (adatcsere) a programon belül megoldott. A telephelyek adatai a replikációt követően egy adatbázisba kerülnek.


Több cég adatainak kezelése lehetséges a rendszerben?

Az AutoService rendszer egyetlen példánya tetszőleges számú cég adatainak kezelésére képes. A cégek adatait a rendszer egymástól elkülönítve, külön adatbázisban tárolja. Így az AutoService rendszer alkalmas pl. könyvelőirodák ill. több gépjárműmárka kezelésére egy telephelyen belül külön cégekben.


Megnézhető a rendszer éles működés közben?

Ügyfeleinkkel kialakított jó, személyes kapcsolatunk révén az Önhöz legközeleb lévő felhasználónknál az Önnek megfelelő időpontra megszervezzük, hogy Ön és munkatársai működés közben láthassák rendszereinket. További információért keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén.


Mennyibe kerül az AutoService rendszer?

Minden felhasználónk részére személyre szabott árajánlatot készítünk, melynek során figyelembe vesszük az egyedi körülményeket. További információért keressen bennünket elérhetőségeinken.